PO T R A W Y W I E L K A N O C N E
na przyjęcia firmowe oraz domowe
Zakąski i dania główne
Żurek domowy z kiełbasą
Półmiski mięs pieczystych (wyrób własny) :
(schab pieczony, karkówka pieczona, pasztety)
Rolada ze szpinaku z łososiem i serem feta w lekkiej galarecie
Pasztet domowy tradycyjny
Pasztet z żurawiną
Pasztet ze śliwką
Jajko w sosie tatarskim
Jajko faszerowane pieczarkami
Jajko z kawiorem czerwonym i czarnym
Jajko z pastą tuńczykową, z pastą łososiową
Tymbaliki (mini galaretki) drobiowe
Schab „Po warszawsku” z musem chrzanowym w galarecie
Schab z jajkiem lekkiej galarecie
Pieczeń „rzymska” (klops z mięsa mielonego z jajkiem)
Sałatki
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka pieczarkowa z jajkiem, szczypiorkiem i groszkiem zielonym
Sałatka wiosenna z miksem sałat z jajkiem, rzodkiewką i szczypiorkiem z lekkim sosem vinaigrette
Sałatka śledziowa ze śliwką suszoną
Ciasta domowe (sernik, szarlotka, keks, baba drożdżowa, mazurek, ciasto drożdżowe, babka piaskowa i inne)








